Kurs

Vi arrangerer etablererkurs som helge- og kveldskurs. På kursene jobber du med din egen forretningsplan. Opplæringen er praktisk rettet, og du slipper å jobbe med konstruerte oppgaver underveis. Du har sikkert nok å gjøre med å planlegge din egen framtid. På etablererkursene vil du treffe andre mennesker som er i samme situasjon som deg selv, mennesker som er i ferd med å starte egen virksomhet, eller som nettopp har gjort det. Det i seg selv er meget nyttig og lærerikt.
les mer

Temakvelder

Innovasjon Norge Oslo og Akershus, Akershus fylkeskommune og Oslo kommune samarbeider om gjennomføringen av tiltak i Regionalt Utviklingsprogram for hovedstadsområdet. Et av samarbeidsprosjektene er veiledning til etablerere i små og mellomstore bedrifter i en utviklingsfase i Osloregionen. Også i 2005 arrangerer vi gratis temakvelder med gode foredragsholdere for å øke kompetansen til bedriftene i regionen.

Se forside for informasjon om neste kurs / temakveld

Vi gjør oppmerksom på at påmelding til våre temakvelder er bindende. Ved for sen avmelding eller fravær må avgiften betales.

Påmelding skjer til Etablerersentrene i Akershus as

E-post: postmottak@etablerersentrene-akershus.no eller

Telefon: 63 94 49 00 eller pr

Post: Etablerersentrene i Akershus as, Pb 91, 2051 Jessheim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>